Blog

ATAG Premium Green

Nieuwe Tradities: Duurzaamheid domineert Black Friday in de keuken!

24 november 2023

Black Friday, de dag van verleidelijke kortingen en eenmalige acties, staat weer voor de deur. Een dag die ons vaak aanzet tot impulsieve aankopen, waarbij we achteraf de reden achter onze aanschaf lijken te zijn vergeten. Maar wat als we deze Black Friday nu eens anders benaderen? Wat als we de focus verschuiven van snelle koopjes naar duurzaamheid en innovatie?

Bij Cookk omarmen we vol overgave de principes van duurzaamheid, en we willen je graag kennis laten maken met een Nederlands merk dat dezelfde waarden hoog in het vaandel draagt: ATAG. Dit innovatieve merk met stevige Scandinavische roots (dankzij de banden met Asko) staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

Wist je dat ATAG, in reactie op de dalende prijzen van microchips na de COVID-crisis, ervoor heeft gekozen om blijvend de prijzen van hun producten te verlagen? Dat is niet alleen goed nieuws voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. En als bewijs van hun duurzaamheid biedt ATAG een indrukwekkende garantie van tot maar liefst 8 jaar op hun producten!

Hoewel ATAG in de jaren '90 furore maakte met hun inductiekookplaten en in de vroege jaren 2000 met hun stoomovens, willen we graag de schijnwerpers richten op een van onze favoriete producten: de Premium Green vaatwassers. Met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die past bij het nuchtere karakter van het Nederlandse merk en een solide constructie met roestvrijstalen sproeiarmen die je doen denken aan een bekend automerk met dezelfde Scandinavische roots (ASKO), spreken deze vaatwassers de nuchtere Vlaming absoluut aan!

Ben jij op zoek naar een keuken die duurzaamheid, innovatie en generatieslang kook- en familieplezier combineert? Dan nodigen we je van harte uit om kennis te maken met de Groene Revolutie van ATAG. Laat Black Friday dit jaar niet alleen een dag van koopjes zijn, maar ook een dag waarop je investeert in een duurzame toekomst voor jouw keuken!

Alle blogberichten