Aanpak

Om jouw keuken vorm te geven maken we graag tijd. We doorlopen bij elk project 5 stappen.

Vika keuken en badkamer 8
01

Een persoonlijke aanpak

Elke keuken vertelt een uniek verhaal en start bij een afspraak in onze COOKK-keukenstudio. We nemen er de tijd om het ideale recept voor jouw droomkeuken samen te stellen.

02

Ontdek de COOKK-beleving

In de COOKK-keukenstudio brengt interieurarchitect Miguel je wensen, behoeften en dagelijkse gewoonten in kaart. Hij laat je vervolgens kennismaken met de vele opties om jouw droomkeuken te creëren.

03

Samenwerken aan het ontwerp

Gebaseerd op jouw input en onze gezamenlijke ideeën, creëert Miguel een voorlopig ontwerp. We bespreken dit samen, verfijnen en perfectioneren het totdat jij net zo enthousiast bent als wij.

04

Van droom naar werkelijkheid

Wanneer je helemaal tevreden bent met het ontwerp, de materialen en natuurlijk, de offerte, gaan we terug aan de slag. We meten alles nauwkeurig op en voorzien een gedetailleerd technisch plan. Ongeveer 7 tot 8 weken na de ondertekening van de offerte, wordt je keuken vakkundig geïnstalleerd.

05

Jouw moment in de schijnwerpers

Het wachten is voorbij! Jouw unieke COOKK-keuken staat helemaal klaar om je geliefden te verrassen met lekkere gerechten in een prachtig én functioneel kader. Nieuwe kooktechnieken ontdekken of op zoek naar tips of advies? Je blijft steeds welkom in onze keukenstudio voor workshops en meer!

Geprikkeld door onze keukenvisie?

Wij inspireren je graag in onze COOKK-blog.

Vika keuken en badkamer tijdloze keuken 3