Blog

Bora ig story awareness campaign mountain view kitchen 2022 1080x1920px nl

Van Scepticus tot Bora-Fanboy: Mijn Keukenrevolutie

23 november 2023

Eerste Indrukken

Ik geef het toe: hoewel mijn vader probeerde mijn interesse in wielrennen aan te wakkeren, was de koers nooit echt aan mij besteed. Maar Bora? Dat was een heel ander verhaal.

Zomer 2008, als pas afgestudeerde interieurarchitect in Gent, stuitte ik op iets opmerkelijks. In de showroom van een luxe keukenbouwer viel mijn oog op een bijzondere kookplaat. Die mysterieuze ring in het midden... was het een wokbrander? Mijn avontuurlijke culinaire geest was geïntrigeerd. En daar was het: "BORA", elegant gegraveerd in het design.

Een Evoluerende Passie

Bora's innovatieve kookplaat met geïntegreerde afzuiging was indrukwekkend, maar wat daarna kwam was ronduit revolutionair: de Bora X-BO. Deze multifunctionele oven was niet zomaar een keukentoestel; het was een technisch meesterwerk. Een touchscreen van 19 inch, een zelfreinigende functie en personalisatie voor alle voedingsvoorkeuren. Ik was verkocht!

Driemaal is Echt Scheepsrecht

En alsof dat niet genoeg was, teaseerde Bora met meer. Koeling, verlichting, vacumeren - de beloften waren groot. En oh, ze stelden niet teleur! De Bora Cool & Freeze veranderde het spel volledig. Een koelkast met stijl én functie, waarbij je de bakken rechtstreeks van de koelkast naar de markt kunt nemen. Geniaal!

Voeg daar de Bora Q-Vac aan toe, een toestel dat niet alleen voedsel bewaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld door voedselverspilling tegen te gaan. Het verhaal eindigt (voorlopig) met een elegante reeks verlichtingsarmaturen, die het Bora-assortiment afronden.

Mijn Bekentenis

Dus hier ben ik, publiekelijk verkondigend mijn liefde voor een keukenmerk. Willi, met je grensverleggende innovaties en passie heb je een revolutie in keukenland teweeggebracht. En ik? Ik ben trots om mezelf een Bora-fanboy van het eerste uur te noemen.

Alle blogberichten