Blog

Dompel jezelf onder in een wereld van elegantie, duurzaamheid en vakmanschap. Volg onze COOKK-blog en laat je door Miguel en Maarten inspireren bij elke post.

Keukenplaatser
Quooker Batibouwactie 2024

BATIBOUW actie op QUOOKER

08 februari 2024

Zo werkt een Quooker

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan op het aanrecht en een reservoir eronder, waarin het water op 108°C bewaard wordt. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als u kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Wilt u ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water uit uw kraan halen? Dan komt er nog een reservoir bij: de Quooker CUBE.

Lees meer
Miguel Mahieu interieurarchitect van Cookk Poperinge.

Ontdek de Lancering Acties bij COOKK!

15 december 2023

Bij COOKK, gelegen aan de iconische 'Poort tot Poperinge', nemen Maarten en Miguel graag de tijd om je mee te nemen naar de perfecte keuken, bijkeuken of dressing die past bij jouw stijl en budget. Hoewel de verf in de showroom nog vers is, staan zij te popelen om je te verwelkomen met een reeks onweerstaanbare lanceringsacties!

Lees meer
062 Fusion round messing patina Sjoerd teabox 2

Warmte in de koudste dagen met Quooker.

30 november 2023

De eerste vrieskou maakte vanochtend zijn opwachting in onze regio, een teken dat iedereen graag de warmte en gezelligheid binnenshuis opzoekt. Voor mij persoonlijk betekent dit vaak achter mijn bureau zitten, genietend van een kopje thee. En waarom niet een snel soepje om 11 uur?

Ben jij ook een liefhebber van warme dranken en snelle keukenmomenten? Dan is dit het perfecte moment om kennis te maken met Quooker, de kraan die alles kan!

Lees meer
400711175 1049404386339256 5368261421202168894 n

Ontdek de geheime kracht van keukenlades.

29 november 2023

Bij het plannen van je droomkeuken is het gemakkelijk om te verdwalen in de verleiding van prachtige werkbladen en warm aandoende houten kasten. Maar, laten we even stilstaan bij iets dat vaak over het hoofd wordt gezien - de schuiven. Deze ogenschijnlijk eenvoudige elementen hebben niet alleen invloed op het uiterlijk en je portemonnee, maar ook op het ergonomisch comfort van je keuken.

Lees meer

Hebben we nieuwsgierig gemaakt?

Ben je op zoek naar een keuken die naast tijdloos ook duurzaam en betaalbaar is? Maak dan zeker een afspraak bij Cookk.

Asset 7