Blog

Dompel jezelf onder in een wereld van elegantie, duurzaamheid en vakmanschap. Volg onze COOKK-blog en laat je door Miguel en Maarten inspireren bij elke post.

Keukenplaatser
2021 bora spure tagliatelle

Ontvang een GRATIS Bora S Pure kookplaat bij aankoop van jouw droomkeuken!

14 mei 2024

Bij Cookk zijn we verheugd om je te verwennen met een exclusieve actie, die je keukenervaring naar een hoger niveau tilt.
Bij aankoop van een nieuwe keuken, ontvang je nu GRATIS een Bora S Pure kookplaat ter waarde van €2.287 inclusief btw!
De Bora S Pure kookplaat staat synoniem voor innovatie, luxe en comfort in de keuken. Met zijn geavanceerde technologie en stijlvolle design brengt hij koken naar een geheel nieuw niveau. Kleine attenties zoals het espresso-programma verwennen jou elke dag opnieuw!

Lees meer
432107881 681206504016923 148663085525074317 n

BatiPops voordelen gedurende maart en april!

15 maart 2024

Naar aanleiding van BatiPops, zijn er gedurende de maanden maart & april heel wat exclusieve voordelen te vinden bij Cookk.

Lees meer
Quooker Batibouwactie 2024

BATIBOUW actie op QUOOKER

08 februari 2024

Zo werkt een Quooker

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan op het aanrecht en een reservoir eronder, waarin het water op 108°C bewaard wordt. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als u kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Wilt u ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water uit uw kraan halen? Dan komt er nog een reservoir bij: de Quooker CUBE.

Lees meer
Miguel Mahieu interieurarchitect van Cookk Poperinge.

Ontdek de Lancering Acties bij COOKK!

15 december 2023

Bij COOKK, gelegen aan de iconische 'Poort tot Poperinge', nemen Maarten en Miguel graag de tijd om je mee te nemen naar de perfecte keuken, bijkeuken of dressing die past bij jouw stijl en budget. Hoewel de verf in de showroom nog vers is, staan zij te popelen om je te verwelkomen met een reeks onweerstaanbare lanceringsacties!

Lees meer

Hebben we nieuwsgierig gemaakt?

Ben je op zoek naar een keuken die naast tijdloos ook duurzaam en betaalbaar is? Maak dan zeker een afspraak bij Cookk.

Asset 7